Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής:

1) Πληρωμή με Αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ ή Γενική Ταχυδρομική:
Η παραγγελία έρχεται στο χώρο σας μέσω ΕΛΤΑ ταχυδρομείο ή Γενική Ταχυδρομική και η πληρωμή της γίνεται με αντικαταβολή. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με έξοδα 2.30€ ενώ στο συνολικό ποσό της παραγγελίας προστίθενται και τα έξοδα αποστολής (δείτε τη σχετική ενότητα).

2) Παραλαβή από το κατάστημα μας
Οποιαδήποτε παραγγελία, ανεξαρτήτου κόστους και βάρους, μπορείτε να την παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ από το κατάστημα μας. Όταν η παραγγελία φτάσει στο κατάστημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς για να περάσετε να την παραλάβετε. 

3) Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό:
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Εθνική Τράπεζα
IBAN GR0601101050000010500819577
Δικαιούχος: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο ή Κωδικός Παραγγελίας

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με e-mail στο afr.kalogeropoulou@gmail.com και μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας προωθείται προς αποστολή την ίδια ημέρα.

* Τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον Πελάτη.

4) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας:
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω χρέωσης της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της VIVA PAYMETS SERVICES “Viva Wallet”.